BAGELS & BEANS ROTTERDAM HOOGSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Rotterdam Hoogstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 12:52 Great tuna melt, Great bagel and cream chees w. honey / walnut, Great pecan pie. Would've been 5 stars if their prices weren't so steep.
16 jan 2023 om 20:56 35- 45 min was on the advertisment. Not 1 1/2 hr took wayy too long. If their bagels wasnt that good, I wouldve canceled. Better to go personally to B&Bagels. Delivery wait is horrible.
5 jan 2023 om 15:43 Zoals altijd weer keurig op tijd bezorgd, bagels waren heerlijk!
26 okt 2022 om 14:12 Broodje matig, salade rookkip slecht! Zeer weinig sla en overdreven veel pesto dressing. Daarbij hele lange wachttijd anders dan eerst aangegeven..
22 okt 2022 om 14:12 Bestelling klopte niet, restaurant is telefonisch niet bereikbaar.
4 jun 2022 om 14:23 We hebben gevraagd om twee bagels zonder tomaat. Wij kregen twee met tomaat. Een ervan moest warm zijn, maar die was koud. Vervolgens zijn we terug gegaan, werd de warme bagel weer met tomaat gemaakt. Dame die ons hielp was niet bepaald vriendelijk.
18 apr 2022 om 12:47 Bagels weren’t toasted. The bagel with carpaccio didn’t have carpaccio on half the bagel. 1/10
23 feb 2022 om 17:05 Bijna 2 uur gewacht op 2 bagels, terwijl er 25-35min voor stond. Niet waard
10 jun 2021 om 17:04 goede prijs /kwaliteitsverhouding. Jammer dat minimumbestelbedrag 15 euro is (wellicht ook door de kosten aan thuisbezorgd)
26 mei 2021 om 14:18 Ik had gevraagd of ze op een bepaalde tijd wilde bezorgen op werk, en het was perfect op tijd. Kwaliteit zoals je van de Bagels&beans bent gewend. Ook nog een leuk kaartje erbij met een chocolaatje en pepermuntje! toppers
23 mei 2021 om 16:52 Belachelijk slecht. Op de bagel zat nauwelijks zalm of avocado en 4 euro vragen voor 3 slokken mangosap is ronduit genant. Al helemaal als je op thuisbezorgd een groot glas sap op de foto zet. Duurde ook nog eens veel te lang.
22 mei 2021 om 14:18 Goed verpakt en lekker